Tipar publicitar
Printurile nu își vor pierde niciodată capacitatea de a comunica, de a angaja și de a seduce! Alege serviciile de print complete oferite de Tipomar print : design, producție și timp de realizare foarte scurt, pentru o varietate largă de aplicații : broșuri, mape, pliante, afișe... Calitatea ridicată, bazată pe echipamente de ultimă generație și pe o echipă dedicată, precum si experiența de peste 24 de ani stau la baza colaborărilor pe termen lung pe care le-am dezvoltat cu clienți din România și din alte țări.
Mesajul materialului printat

Materialele și modalitățile de print evoluează și deschid noi posibilități zi de zi. Dacă ai nevoie de suport în a crea, testa și realiza un produs nou, vom încerca să iți furnizăm acea soluție care să corespundă integral cerințelor tale.

Pe langă calitatea produselor realizate, clienții ne recomandă pentru flexibilitate, abilitatea de a răspunde celor mai exigente cerințe de producție și livrare, capacitatea de a propune acea soluție care să îi asigure succesul produsului și sustenabilitatea pe piață.

O gama largă de servicii!

Prin inovație și excelență tehnologică, Tipomar furnizează soluții de print într-un interval de timp optim, precum și servicii pre & postprint care vor crește competitivitatea afacerii tale.

 

Alege acum soluțiile de print oferite de Tipomar !

24 de ani de Know-How
Calitate dovedită, ofertă flexibilă, soluții personalizate și prețuri competitive
și află cum putem adăuga plusvaloare proiectului tău!