Responsabilitate socială
Încercăm să atingem maximum de implicare în relațiile cu toți colaboratorii noștri, creând valoare pentru societate, pentru mediu și pentru afacerea noastră. Limităm impactul asupra mediului prin promovarea strategiilor de dezvoltare durabilă în lanțul nostru de aprovizionare. Acționăm în conformitate cu toate standardele etice naționale și internaționale.
Calitate, audit și certificări

Calitatea impecabilă este garanția noastră pentru relațiile de colaborare pe termen lung pe care le avem cu clienții noștri și, prin urmare, reprezinta o prioritate pentru compania noastră.

Cu ajutorul tehnologiei moderne și a procedurilor de lucru standardizate, luăm măsurile necesare pentru a răspunde tuturor exigențelor în materie de calitate. În fiecare an, auditurile de certificare efectuate de organizații externe sunt completate de auditurile clienților noștri, plus audituri interne. Asigurăm cea mai înaltă calitate pentru produsele noastre prin expertiză, competență, fezabilitate, trasabilitate și fiabilitate.

Calitate, audit și certificări

Ne-am angajat să ne desfășurăm activitatea într-o manieră etică, socială responsabilă și durabilă din punct de vedere ecologic, să tratăm toți partenerii noștri, colaboratorii cu practici corecte, cu respect și loialitate.

Tipomar este certificată FSC Chain of Custody: clienții noștri pot avea încredere că ambalajele lor au fost realizate folosind numai materiale care au fost gestionate în mod responsabil, la fiecare pas.

Cod licență FSC: FSC-C141062.

Compania noastră oferă vizibilitate asupra condițiilor de muncă, a standardelor de sănătate și siguranță, a eticii mediului și a afacerilor, care au fost evaluate de auditul SMETA.

TIPOMAR PACKAGING S.R.L.

CERTIFICARILE NOASTRE
xxxx