Cutii rigide, cutii pliante
Producem cutii din carton, e-flute, mucava, folosind tehnologii inovative, participând împreună cu clienții noștri la realizarea de soluții de packaging atractive care să reflecte calitatea produselor și să le asigure distincția la raft și recunoașterea brandului. Soluțiile noastre de packaging sunt personalizate și se adresează multor sectoare : Cosmetice si Parfumuri, Farmacie, Epicerie fine (Delicatese), Vinuri si Băuturi Spirtoase, Produse de Cofetărie, Ciocolată, Modă, Cadouri...
Ambalajul: detaliul care face diferența!

Folosim variate metode de a asigura individualizarea produselor tale, de a le adăuga plusvaloare pornind de la designul inovativ, calitatea materialelor folosite, aplicând diverse tehnici de printare și finisare, care ne-au permis să furnizăm ambalaje premium pentru clienți interni și pentru branduri internaționale.

 

Simple și elegante sau sofisticate, soluțiile de packaging pe care vi le propunem se pot evidenția prin forme originale, finisări speciale. Caracterul premium este dat de arta detaliului, care poate fi atinsă combinând materiale de top, culori, tehnici avangardiste de design, de print, de finisare: laminare, emboss, deboss, lăcuiri selective, satinate, aplicare folio, glitter…

O gama largă de servicii!

Tipomar este partenerul tau de la faza de proiectare și dezvoltare a ambalajului, până la livrarea la timp, trecând prin etapa importanta de fabricare.

Îți propunem ambalaje care fac diferența si servicii de calitate. Alege soluțiile complete oferite de Tipomar, de la concepția produsului până la livrare!

% CIFRA DE AFACERI
Tipar
Offset
Suport
Carton
Hârtie
24 de Ani de Know-How
Ne dorim să devenim un furnizor leader de soluții complete de packaging și print din Europa!
și află cum putem adăuga plusvaloare proiectului tău!