PRODUSE ȘI SERVICII
Dotarea noastră tehnică de ultimă generație și experiența în domeniu ne permit să vă oferim o gamă largă de soluții de print, de finisare, de producție de ambalaje și activități conexe:
Tipar Offset
Lacuire offset, IR, UV lucioasa, mată
Plastifiere mată, lucioasa, soft-touch
Aplicare braille
Emboss
Deboss
Ștanțare
Aplicare folio
Aplicare glitter
Lipire cutii
Formare cutii
Aplicare fereastră BOPP
Înfoliere
Producție cutii rigide
Servicii de co-packaging
Creație ambalaje
Creație grafică
Cașerare
Producție jocuri tip board game
Producție puzzle normal, puzzle magnetic
Echipa TIPOMAR
îți acordă consultanță cu privire la
materialele pe care le puteți folosi pentru proiectele tale :
CARTOANE DIN CLASA SBB, SBS
Cartoanele din clasa SBB, SBS, cartoane premium, fabricate din fibre virgine, cu un grad ridicat de alb, cu ambele fețe printabile, sunt folosite, de obicei, la producția ambalajelor pentru produse de lux (în cazul cărora conservarea aromei, mirosului sunt esențiale ca și asigurarea condițiilor normale de igienă). Ambalajele realizate din aceste cartoane pot fi reciclate. Produsele alimentare pot fi ambalate direct în ambalajul din carton, fără o protecție suplimentară.
CARTOANE DIN CLASA GC1, GC2
Cartoanele din clasa GC1, GC2 fabricate din fibre virgine, (care nu au fost reciclate), cu o singura parte printabila , (față), sunt folosite, de obicei, la producția cutiilor pentru produse farmaceutice, cosmetice, produse alimentare; au fața alba și spatele alb (in cazul GC1), galben (în cazul GC2). Ambalajele realizate din aceste cartoane pot fi reciclate.
CARTONE KRAFT
Cartoanele kraft produse din fibre virgine, colorate, ("nealbite"), sunt folosite, de obicei, la producția ambalajelor pentru produse care se depozitează în mediu rece, (la frig), dar și pentru alte ambalaje (în special pentru produse cosmetice), adesea cu partea kraft la exterior pentru un "look" natural al ambalajelor respective. Ambalajele realizate din aceste cartoane pot fi reciclate.
CARTOANE DIN CLASA GD2, GT2
Cartoanele din clasa GD2, GT2 cartoane reciclate, cu fața alba, spate gri (GD2) sau ambele fețe albe (GT2) sunt de obicei folosite la producția ambalajelor bunurilor de larg consum. Ambalajele realizate din aceste cartoane pot fi reciclate.
CARTOANE E-FLUTE
Cartonul e-flute, un tip de carton cu o mare flexibilitate, care oferă protecție este ideal pentru producția cutiilor folosite la transportul produselor. Ambalajele realizate din aceste cartoane pot fi reciclate.
MUCAVA
Mucavaua, un carton reciclat, de obicei de culoare gri, se folosește la producția cutiilor rigide, a tablelor pentru board game-uri, coperți rigide, etc. Folosim mucava cu o grosime cuprinsă între 1 si 3 mm.