TIPOMAR dezvoltă, produce și furnizeaza soluții complete de print și de packaging,  fie că le spunem  jocuri, cutii pliante, cutii rigide,  prospecte, diverse printuri publicitare, clienților care fac din print și din ambalare un aspect esențial al activității lor de vănzare. Vrem să devenim unul dintre cei mai  importanți furnizori de soluții complete de packaging și print din Europa!

Ne propunem să furnizăm cele mai eficiente soluții de print și packaging, la cele mai competitive  costuri de producție, creând condițiile normale de creștere organică pentru toți partenerii noștrii.

Prin standardizarea tuturor proceselor noastre de producție încercăm să ne optimizăm și eficientizăm întrega activitate, să eliminăm orice aspect de necompetitivitate care s-ar putea reflecta în calitatea și valoarea produselor dumneavoastră.

Respectarea termenelor de livrare, asigurarea calității ne asigură statutul de partener de business accesibil, pe care poți conta mereu! Satisfacția clienților noștri este dezideratul nostru!

Suntem o companie care a fost înființată în anul 1997  și care, de-a lungul timpului, a devenit un important jucător pe piața românească de ambalaje din carton, dezvoltând în ultimii ani parteneriate și cu clienți din Europa.

Investițiile continue în tehnologie și dezvoltarea de produse noi ne-au permis să furnizăm ambalaje premium și tipar publicitar unei clientele sofisticate și exigente.

Suntem convinși că, prin excelență operațională și inovație tehnologică, putem furniza produse  de înaltă calitate  cu termene de livrare scurte și servicii de pre și postproducție care vor crește competitivitatea afacerii dumneavoastră!