Un jucător important
în sectorul ambalajelor publicitare

TIPOMAR furnizează cele mai eficiente soluții de print și packaging (cutii, prospecte, diverse printuri publicitare), la cele mai competitive costuri de producție, cu livrare în timp scurt.

O prestație completă, de la concepția produsului până la livrare,
trecând prin prototipare, producție, finisare și co-packaging. 

Tipomar are un portofoliu variat de clienți din sectoare precum : Cosmetice și parfumuri, Farmacie, Jocuri, Epicerie fine (Delicatese), Vinuri si Băuturi Spirtoase, Produse de Cofetărie, Ciocolată, Modă, Cadouri, E-commerce … și își propune să devină un furnizor lider de soluții de packaging și print pe piața europeană.

TipomarSuntem o companie care a fost înființată în anul 1997  și care, de-a lungul timpului, a devenit un important jucător pe piața românească de ambalaje din carton, dezvoltând în ultimii ani parteneriate și cu clienți din Europa.

Investițiile continue în tehnologie și dezvoltarea de produse noi ne-au permis să furnizăm ambalaje premium și tipar publicitar unei clientele sofisticate și exigente.

Suntem convinși că, prin excelență operațională și inovație tehnologică, putem furniza ambalaje din carton tipărit de înaltă calitate și diverse tipărituri publicitare, cu termene de livrare scurte și servicii de pre și postproducție care vor crește competitivitatea afacerii tale.

CERTIFICĂRILE NOASTRE

Tipomar - Packaging Solutions

O intrebare ? Un proiect ?
Nu ezitați să ne trimiți o cerere de ofertă, este gratuită și fără obligații.

Un partener competent și de încredere,
pe termen lung

Tipomar a dezvoltat parteneriate strânse cu clienții săi care apreciază colaborarea pe termen lung și care consideră că ambalajul are un rol esențial în atragerea consumatorilor către produs. Lucrăm cu proceduri de producție standardizate pe tot parcursul lanțului de valori, căutând optimizări constante și îmbunătățiri ale eficienței pe tot parcursul activității noastre, având ca obiectiv crearea unei relații „Win-Win”.

Respectarea termenelor de livrare, asigurarea calității ne asigură statutul de partener de business accesibil, pe care poți conta mereu! Satisfacția clienților noștri este dezideratul nostru!